MGF awards 2018

Dodjela modnih nagada My Global Fashion Awards se po prvi put održala u Splitu 6.6.2018. u prekrasnoj Vili Dalmaciji.

I Lovely Blossom je sudjelovao tako što su nagrađeni dobili po jedan stožac s crvenim ružama kao uspomenu na ovaj lijepi događaj.

Dodijeljene su nagrade u 11 kategorija, osam nagrađenih izabrali su čitatelji portala Žena.hr, a neke od njih direkcija je odlučila samostalno nagraditi.
Nagradu za ‘Životno postignuće i doprinos modi’ nagrađeni su
Nenad Korkut, ime koje svi dobro znamo, Neda Makjanić-Kunić koja je više od 30 godina u modnoj industriji, Stephanu Lupinu hrvatskom fotografu i svestranom umjetniku s uspješnom inozemnom karijerom i našoj najstarijoj manekenki Zvončici Vučković. Josip Grabovac nagrađen je u kategoriji ‘Najboljeg blogera 2017’ jer je uvršten među sto najboljih blogera na svijetu, a za svoj doprinos modi nagrađeni su i gosti iz Italije videomaker Mattia Alberani, kao i dizajnerica Dalila Palumbo.

Nagrada ‘Dizajner 2017’ odnio je Ivica Skoko, za ‘Dizajner ženske odjeće 2017’ Katarina Popović Karin Design, ‘Dizajner muške odjeće 2017’ postao je Ivica Klarić, ‘Dizajner obuće 2017’ Ledenko shoes. Uz dizajnere Paula Buljan proglašena je ‘Model 2017’, Danijel Galić ‘Modni fotograf 2017, Nives Bošnjak ‘Modni novinar 2017’, dok je za nagradu ‘Modna ikona 2017’ Petar Grašo zaslužio pobjedu. Glavna nagrada MGF-a pripala je Elfsima za izniman doprinos i širenje hrvatskog brenda van granica Hrvatske.

Još jednom čestitamo svim nominiranima i pobjednicima, ali i organizatoricama Anamariji Asanović i Gianni Apostolski. Bila nam je čast i zadovoljstvo priličiti ovom velikom modnom događaju u našem gradu. Vidimo se i dogodine!

Kako je to sve izgledalo pogledajte u galeriji slika na našem Instagram profilu @lovely_blossom_flowerbox i facebook stranici @Lovely Blossom Flower BOX.

Leave a Reply

Your email address will not be published.