Opći uvjeti kupnje

Početna : Opći uvjeti kupnje

Ovim uvjetima definira se postupak naručivanja, plaćanja, isporuke, povrata i reklamacija proizvoda, zaštita autorskih prava te opće odredbe poslovanja prilikom kupovine proizvoda/usluga koji su ponuđeni u ovoj Internet trgovini.www.lovely-blossom.com može se koristiti za Vašu privatnu upotrebu bez ikakvih naknada za korištenje, a prema sljedećim uvjetima i pravilima.

Postupak naručivanja

Naručivanje aranžmana se vrši putem Internet trgovine od 0 do 24 sata sedam dana u tjednu. Prilikom naručivanja kupac će dobiti jasne upute tijekom samoga procesa.  Potrebno je osigurati točne podatke kako bi se izvršili plaćanje i dostava. Svi proizvodi dostupni za naručivanje su istaknuti u našoj Internet trgovini.Sve cijene su izražene u hrvatskim kunama (HRK), s uključenim PDV – om. Narudžbe koje su izvršene do ponoći će biti najranije isporučene sljedećeg dana u željeno vrijeme. Nedjeljom ne dostavljamo.

Pravne osobe

Za klijente koji naručuju veće količine se izrađuje ponuda prema njihovim željama. Nakon dogovara oko detalja narudžbe i isporuke, plaćanje će se vršiti putem ponude koja će biti proslijeđena na e-mail naručitelja.

Postupak plaćanja

Plaćanje se vrši internet bankarstvom.

Kupnjom proizvoda kupac prihvaća uvjete poslovanja. Po izvršenju transakcije biti će vidljiva potvrda o kupovini, a ista će biti poslana na Vaš e-mail.

Uvjeti dostave

Dostavu vršimo u dogovoreno vrijeme na području grada Splita i okolice od Trogira do Omiša (uključivo), šaljemo i na otoke. Dostava u gradu Splitu je besplatna, a dostava u okolici i na otoke se nadoplaćuje 50 HRK.

Naručeni proizvod dostavlja se osobno na adresu primatelja. Ako primatelj u zakazano vrijeme nije dostupan na adresi, u dogovoru s naručiteljem moguće je proizvod ostaviti pred vratima. Ukoliko nije moguće kontaktirati naručitelja kao niti dostaviti proizvod na adresu primatelja, dostava neće biti izvršena. Ako naručitelj zahtjeva ponovno dolazak isti će biti dodatno naplaćen 50 HRK.

Naručeni proizvodi pakiraju se na način da tijekom uobičajene manipulacije ne budu oštećeni.

Ukoliko roba nije na raspolaganju, Prodavatelj će kupca obavijestiti (pismenim putem ili telefonski) o mogućem roku isporuke. Kupac tada može prihvatiti novi rok isporuke ili otkazati narudžbu.

Primatelj je dužan prilikom preuzimanja robe provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavljaču koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.

Reklamacija

Pismene prigovore moguće je poslati na adresu sjedišta društva (Bračka 9, 21000 Split, Hrvatska) ili na naš e-mail info@lovely-blossom.com. Reklamacija proizvoda može se ostvariti u roku od 24 sata ukoliko je kupac zaprimio proizvod koji nije naručio ili ukoliko proizvod ima grešku/ oštećenje koje je nastalo prilikom transporta. Reklamacija nije moguća ukoliko je na proizvodu vršena bilo kakva preinaka, te ukoliko je do greške došlo nestručnim ili nepažljivim rukovanjem. Slika proizvoda u Internet trgovini ne mora u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda te kupac ne može reklamirati ovaj segment (nijanse boja, veličinu i broj cvjetova). Za osnovane reklamacije izvršit će se povrat sredstava u potpunosti u roku od 30 dana ili zamjena proizvoda ovisno o željama kupca.

Nadležnost suda

Ukoliko kupac nije zadovoljan rješenjem reklamacijskog postupka od strane www.lovely-blossom.com ima pravo na sudsku arbitražu. Za takav slučaj ugovara se nadležnost suda u Splitu.